Ikke kategoriseret,

Fernisering lørdag d. 31 oktober kl. 15.00

Side 6 Verdi mail ,jpg

Den 31 oktober er der fernisering på maleren Gorm Eriksens udstilling på GeoArt. Alle er velkomne!

Udstillingens sidste dag er den 29. november.

Gorm Eriksen om sig selv..  Opera og andre hjertesager.

Min billedverden har altid fungeret i forbindelse med musik, særligt klassisk musik. Den uendeligt varierende verden som gemmer sig i orkestrenes klangfarver og herunder særligt for mig, i operaens verden, har giver mit kunstneriske liv uendeligt input.

Landskabet er scenen hvorigennem lyset, lydene og hele dramaet opstår for at blive modtaget igennem vor underbevidste sanser. Naturens dramaer, musikkens dramaer, alle danner de grobund for et følelsesbaseret univers som tilfredsstiller mit ønske om en billedverden hvor jeg kan udtrykke mig formmæssigt og koloristisk.

Mit kunstneriske liv strækker sig helt tilbage til min debut på Kunstnernes Efterårsudstilling og Charlottenborgs Forårsudstilling i 1969 og 1970, og der har været mange udstillinger og aktiviteter igennem årenene indtil nu hvor jeg stadig må konstatere at musikken er min største inspirationskilde.
– Gorm Eriksen

0

writer

The author didnt add any Information to his profile yet