Fernisering på Kamma Kaaes udstilling 26.09.15

Lørdag den 26. september kl. 15 er der fernisering på Hundestedkunstneren Kamma Kaaes udstilling “Fractured Images”. Det er på GeoArt, Frederiksværkvej 160, midt mellem Helsinge og Frederiksværk, og alle er velkomne!

Kamma Kaae på GeoArt

Kamma om Kamma: Min tilgang til billedet er stramme konkrete konstruktioner. Konstruktionerne fremstår som genkendelige arkitekturlignende formationer eller ingeniørskabte fragmenter. Jeg kan også vælge mere naturgeologiske komponenter.

Kompositionen i billedet skabes både af disse konstruktioner og af større udefinerbare flader. De udefinerbare flader kan være løse i opbygningen med lettere penselstrøg eller større flader, ofte af geologisk karakter. Spillet mellem de stramme konkrete felter/objekter og de udefinerede løsere flader synes jeg er interessant at udforske – både i udbredelse på lærredet og maleteknisk.

Til oktober har jeg igen atelier i Hundested. På 15. måned arbejder jeg under professionel vejledning på Kunstskolen Spektrum i København og udvikler mig videre i den kunstneriske proces, som startede for ca. 7 år siden. Igennem de få år har jeg uddannet mig på 3 andre kunstskoler, haft udstillinger jævnt og søgt anerkendelse igennem censurerede udstillinger. Indtil nu har jeg fået billeder antaget på Kunstnernes Sommerudstilling – KS 13 og KS 15 og på NK 12 og NK 14, som er Nordkraft i Aalborg.

Udstillingen på GeoArt er åben tirsdag – søndag kl. 10 – 18, og sidste dag er søndag den 25. oktober.